Servicii curatare mocheta Bucuresti


Clean Solution ofera servicii de spalare si curatare mocheta Bucuresti de toate tipurile si dimensiunile. Lasa in grija angajatilor Clean Solution mocheta de acasa, pe cea de la birou sau mochetele mari din zonele comerciale.

Aveti incredere in experienta noastra in domeniu si in calitatea care insoteste toate serviciile noastre si veti redescoperi mocheta aceea imaculata, din momentul cumpararii. Stim ce facem si facem bine.

Expertiza noastra in chimia curatarii mochetelor cu solutii diferite, adaptate materialelor si/sau tesaturilor ne permite sa oferim clientilor nostri rezultate inegalabile, la preturi avantajoase. Serviciile de curatare mocheta la domiciliu in Bucuresti se efectueaza cu echipamente moderne si personal calificat, adevarati specialisti in curatenie. Pentru curatare profesionala mocheta folosim metoda de injectie-extractie si spuma activa, precum si monodisc cu spuma uscata.

Petele si mirosurile neplacute datorate animalelor, umiditatii sau fumului de tigara nu reprezinta o provocare pentru angajatii Clean Solution. Produsele noastre dezinfecteaza suprafata de curatat iar echipamentele puternice de extractie praf si murdarie pe baza de vapori asigura finisaj si o igiena perfecta pentru mocheta ta dar si o imbunatatire considerabila a aerului din locuita/birou.

Stim cu totii ca praful este deosebit de nociv pentru sanatate. Pentru eliminarea acarienilor, propunem curatarea pe baza de apa si detergent activ.

Mai exact, etapele serviciului complet de spalare mochete Bucuresti sunt:

1. Pretratarea mochetei- etapa valabila doar in cazul mochetelor din zone comerciale, in cadrul careia solutia de curatare este vaporizata pe mocheta.

2. Spalarea si/sau extractia reziduurilor de murdarie cu jet puternic de apa si aspirare

3. Dezinfectare naturala – la sfasitul procesului, vom aplica, pe toata suprafata un dezinfectant natural , o solutie pentru protejarea culorilor si odorizant pentru miros placut si de durata

Mentionam ca Clean Solution asigura, in functie de solicitarea dumneavoatra, un serviciu de curatare mocheta impecabil. Totodata, metodele de curatare ale mochetelor prin aspirare simpla sau hidroliza sunt adaptate situatiilor si gradului de murdarire. Pentru materiale mai delicate, curatarea va fi delicata, atenta dar eficienta.

Produsele folosite la curatare mocheta sunt foarte eficiente si non-toxice, 100% biodegradabile.

Curatare mocheta

de la 6 lei/mp

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru servicii de curatenie profesionale, de inalta calitate, la preturi avantajoase si o curatenie ireprosabila, apelati cu incredere la Clean Solution, firma de curatenie Bucuresti.