Servicii curatare canapele Bucuresti


Clean Solution ofera servicii complete de curatare canapele, fotolii, divane si scaune acoperite cu tapiterie.

Serviciul de curatare canapele la domiciliu se efectueaza folosindu-se metoda profesionala de curatare prin injectie-extractie, ce garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei si a prafului si o curatenie in profunzime a mobilierului dvs. Folosim echipamente moderne si specialisti in curatenie pentru a fi cat mai eficienti si mai prompti solicitarilor venite din partea clientilor.

Pentru ca stim ce facem si facem bine, va asiguram ca indiferent de tipul tapiteriei veti observa diferenta.

Firma de curatenie Clean Solution, activeaza in domeniu de peste 5 ani si iti pune la dispozitie serviciul complet de curatare canapele si fotolii, la care ar trebui sa apeleze toti cei care pun pret pe sanatatea lor si a celor din casa. Suntem o curatatorie canapele ce isi respecta promisiunile si obtine rezultate remarcabile. Pentru servicii de curatat canapea sau alte obiecte de mobilier, trebuie doar sa ne contactati si vom veni la tine acasa pentru a te scapa de grija si stresul eliminarii petelor.

Dati-ne posibilitatea de a reda frumusetea obiectelor tale de mobilier: trezim la viata culorile adormite de trecerea timpului si uzura. Bonus vei primi o nota discreta de parfum proaspat si toate acestea intr-un timp foarte scurt.

 

In doar cateva ore canapeaua si fotoliile din sufrageria ta sau din birou vor fi spalate, aspirate, curatate in profunzime si la suprafata si dezinfectate cu produse naturale care le vor proteja in viitor.

Aceste produse folosite la spalat canapele si fotolii sunt destinate indepartarii petelor de origine alimentara cum ar fi grasimea sau colorantii.

De retinut ca nu toate petele se pot indeparta in totalitate. Petele de urina, sange, vin, sucuri, cafea, ciocolata, pot fi corozive. Nu garantam ca se va indeparta complet o astfel de pata.

De cele mai multe ori o astfel de pata se va indeparta in proportii diferite (30-80%). Daca nu a trecut mult de la momentul patarii, sunt sanse mari sa se indeparteze in intregime orice pata.

Desigur, toate acestea si altele in plus, in functie de cerintele tale, la preturi avantajoase.

Curatare scaun material textil

de la 40 lei/scaun

Curatare fotolii

90 lei/fotoliu

Curatare canapea 2 locuri

de la 180 lei

Curatare coltar 5 locuri

de la 400 lei

Curatare saltea pat

de la 150 lei

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru servicii de curatenie profesionale, de inalta calitate, la preturi avantajoase si o curatenie ireprosabila, apelati cu incredere la Clean Solution, firma de curatenie Bucuresti.