Servicii complete de curatare canapele si fotolii in Bucuresti


Clean Solution ofera servicii complete de curatare si spalare a obiectelor de mobilier: canapele, fotolii, divane si scaune acoperite cu tapiterie.

Serviciul de curatare canapele ,prin metoda noastra de insertie-extractie, garanteaza eliminarea acarienilor, a murdariei si a prafului.

Pentru ca stim ce facem si facem bine, va asiguram ca, indiferent de tipul tapiteriei, veti observa diferenta.

Clean Solution, firma de curatenie ce activeaza in domeniu de peste 5 ani iti pune la dispozitie serviciul complet de curatare destinat canapelelor si fotoliilor, la care ar trebui sa apeleze toti cei care pun pret pe sanatatea lor si a celor din casa.

Dă-ne posibilitatea de a reda frumusetea obiectelor tale de mobilier: trezim la viata culorile adormite de trecerea timpului si uzura. Bonus vei primi o nota discreta de parfum proaspat si poate, cel mai important, toate acestea intr-un timp foarte scurt.

In doar cateva ore canapeaua si fotoliile din sufrageria ta sau din birou vor fi spalate, aspirate, curatate in profunzime si la suprafata si dezinfectate cu produse naturale care le vor proteja in viitor.

Aceste produse folosite la spalat canapele si fotolii sunt destinate indepartarii petelor de origine alimentara cum ar fi grasimea sau colorantii.

De retinut ca nu toate petele se pot indeparta in totalitate. Petele de urina, sange, vin, sucuri, cafea, ciocolata, pot fi corozive. Nu garantam ca se va indeparta complet o astfel de pata.

De cele mai multe ori o astfel de pata se va indeparta in proportii diferite (30-80%). Daca nu a trecut mult de la momentul patarii, sunt sanse mari sa se indeparteze in intregime orice pata.

Desigur, toate acestea si altele in plus, in functie de cerintele tale, la preturi avantajoase.

Curatare scaun material textil

de la 18 lei/scaun

Curatare fotolii

60 lei/fotoliu

Curatare canapea 2 locuri

de la 100 lei

Curatare coltar 5 locuri

de la 250 lei

Curatare saltea pat

de la 100 lei

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru servicii de curatenie profesionale, de inalta calitate, la preturi avantajoase si o curatenie ireprosabila, apelati cu incredere la Clean Solution, firma de curatenie Bucuresti.