Servicii curatenie la domiciliu Bucuresti


Daca apelezi la servicii profesionale de curatenie la domiciliu in Bucuresti, Clean Solution iti trimite acasa expertii nostri in curatenie. Ei vor incepe prin a te asculta, vor continua prin a stabili strategia de lucru astfel incat calitatea serviciilor de curatenie sa fie dublata de eficienta si se vor ocupa pas cu pas de curatenie.

Personalul nostru de incredere, experimentat si minutios poate curata pereti, tavane, usi, tocuri si cadre de lemn/fier/melamin, canapele, dulapuri, rafturi, geamuri, plafoniere, lustre, blaturi, mochete, etc.

La finalul procesului nu vei mai gasi niciun fir de praf: locuinta ta va fi perfect dezinfectata, iar suprafetele care permit acest lucru, vor straluci. Evita un efort suplimentar, lasa corvoada curateniei generale sau a celei saptamanale in seama profesionistilor Clean Solution.

Pentru curatenie acasa la tine, folosim produse profesionale, eficiente si inofensive pentru sanatatea ta si pentru mediu precum si echipamente moderne. In plus, fiecare produs este adaptat pentru tipul de suprafata pe care se aplica, astfel ca rezultatul va fi excelent.

 

Este mai putin importanta motivatia: ai zugravit recent/ reamenajat, te-ai mutat intr-o casa noua, simti nevoia unei curatenii generale, familia ta are un nou membru care are nevoi speciale, dar are mai ales nevoie de un mediu curat, sigur, sanatos.

Este mai putin importanta dimensiunea casei tale. Noi te putem ajuta sa faci curat intr-o singura zi daca asa iti doresti.

Este mai putin importanta multimea obiectelor de decor sau a suprafetelor care se cer curate.

Este foarte important sa colaboram astfel incat rezultatul final sa te multumeasca. Fiecare specificatie sau preferinta venita din partea ta va fi luata in consideratie si aplicata.

Alegeti o echipa de profesionisti pentru casa dumneavoastra. Dupa curatenia la domiciliu cu Clean Solution, va veti simti din nou ca acasa.

Curatenie tip abonament – domiciliu (frecventa saptamanala)*

Curatenie
studio

de la 380 lei/luna

Curatenie apartament 2 camere

de la 430 lei/luna

Curatenie apartament 3 camere

de la 480 lei/luna

Curatenie apartament minim 4 camere

de la 550 lei/luna

Serviciul de curatare covoare si canapele

la cerere
* Abonamentul afisat include frecventa saptamanala (minim), dar ser pot calcula abonamente cu frecventa diferita. Costurile sunt estimative. Dupa vizionarea spatiului vom putea emite costul exact.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Pentru servicii de curatenie profesionale, de inalta calitate, la preturi avantajoase si o curatenie ireprosabila, apelati cu incredere la Clean Solution, firma de curatenie Bucuresti.